Trashegimia - shqip_low

... qumësht për ta ushqyer fëmijën me gji. Kjo shpjegon dhe pse qifqitë kanë formë të rrumbullaktë, që ngjason me gjirin. Anektoda, bestytni dhe histori vendase ...

Trashegimia - shqip_low - Related Documents

Trashegimia - shqip_low

https://chwb.org/albania/wp-content/uploads/sites/4/2018/03/Trashegimia-jomateriale_web.pdf

... qumësht për ta ushqyer fëmijën me gji. Kjo shpjegon dhe pse qifqitë kanë formë të rrumbullaktë, që ngjason me gjirin. Anektoda, bestytni dhe histori vendase ...

אתר זה משתמש בעוגיות כדי להבטיח שתקבלו את החוויה הטובה ביותר באתר שלנו.